dissabte, 28 de gener del 2012

"Els llibres de l'Altrelloc 1. Les Ombres" de Jacqueline West


La senyora McMartin era morta i ben morta. Els veïns havien trigat temps a sospitar-ho, ja que, de totes maneres, ningú no entrava ni sortia de l'antiga casa de pedra del carrer Linden. Tot i això, proves força eloqüents indicaven que les coses, a la casa dels MacMartin, no anaven com haurien d'anar.


Així comença Les Ombres, la primera part d'aquesta seria anomenada Els llibres de l'Altrelloc. I continua amb una nena, l'Olivia, que marxa a viure amb els seus pares a aquesta vella mansió i de seguida s'adona que hi ha quelcom d'inquietant. Els quadres de les parets? Les ulleres misterioses? Les ombres que es mouen? Els gats que parlen? Efectivament, un munt de misteris que creixeran el dia que es posi les ulleres i travessi un dels quadres i allà dins conegui a en Morton, un nen perdut. I descobrirà una amenaça molt perillosa.


Amb un ull posat en l'univers de Roald Dahl, l'altre als mons tenebrosos i fascinants de Coraline, Jacqueline West ha escrit una bona novel·la plena de aventures, misteri i terror. Amb personatges treballats i carismàtics, amb un món fantàstic que no es un lloc màgic i atractiu, sino ple de malsons. Amb un dolent dur i que no posarà les coses fàcils a la nostra protagonista. I tres divertits gats plens de personalitat que aporten agraïdes dosis d'humor. I tot per acabar construïr una novel·la divertida, entretinguda i molt adictiva.

Aquest drac vol JA la segona a les estanteries de la llibreria.


2 comentaris:

  1. m agrada molt aquest llibre

    ResponElimina
  2. Es un llibre genial. M'agradaria saber quan sortira la segona part en català.

    ResponElimina